Takarbeten

Arbete på tak kan ofta vara riskfyllt och besvärligt, speciellt om taket är brant och högt. Vi kan hjälpa till med snöskottning, rengöringsarbeten och andra arbeten på besvärliga tak. Eller kanske fönsterputsning av fönster som inte går att nå med stege. Ofta går det betydligt fortare att utföra arbetet med repteknik än att använda sig av ställning eller skylift. Vi utför arbeten mot rot- och rutavdrag.

Inspektion

Låt oss inspektera ert tak, fasad och tillhörande plåtarbeten eller kanske elektriska installationer så slipper ni dyra överraskningar. Vi kan även hjälpa er med målningsuppdrag och andra reparationsarbeten som inte kan nås enkelt med stege eller ställning. Vi utför arbeten mot rot- och rutavdrag.

Mast & Stolp

I mast och stolpe trivs vi bäst. Hyr gärna in oss som tekniker, markpersonal eller för att stå som standby om något oförutsett händer. Vi har lång erfarenhet av vindkraftsindustrin, produktionsindustrin, kranar, tunga fordon och bergsklättring. Arbetsmiljö, säkerhet och noggrannhet är något vi alltid arbetar efter.

Trädarbeten

Detta är ett helt nytt spännande område för oss. Vi tänkte börja med mindre sektionsfällningar och nedklippning av besvärliga träd som inte kan nås på ett säkert sätt med stege eller skylift. Även röjningsarbeten med röjsåg kan vi ordna åt er. Vi utför arbeten mot rutavdrag.