DMM - Zenith

Ord. pris: 
785 kr
Pris:
685 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
100 kr (13%)
Typ:
DMM - Zenith Green
Antal:


Zenith är en liten och komplett ryggsäck speciellt framtagen för att klara av de dagar som tillbringas på fler reps lederna. Designen ger lätt tillgång till utrustningsslingor och till kritpåsen. Ryggsäcken fastnar inte heller under firningen. Ryggsäcken är mycket enkel att hantera vilket minskar risken för att tappa något (även vid hängande standplatser). Den har både innvändiga och utvändiga fickor, två utrustningsslingor och daisy chains samt fästen för hjälm och rep - helt enkelt det du kan tänkas behöva på de  längre lederna.

Slimmad form
Ryggsäckens slimmade form minskar risken för att fastna i kaminer eller trånga passager, både på vägen upp och vägen ner. Zenith är också konstruerad så att du lätt kommer åt selen och kritpåsen.

Enkel hantering
Att förlora utrustning på långtur kan i bästa fall vara en stor olägenhet och i värsta fall vara farligt. Zenith har ett lättåtkomligt lock med dragkedja och all utrustning finns åtkomlig uppifrån. Häng helt enkelt ryggsäcken vid standplatsen och plocka upp det du behöver. Det finns också en utrustningsslinga inne i ryggsäcken för sortering av utrustningen.

Ordning på utrustningen
Extra utrustningsslingor och daisy chains på sidorna av ryggsäcken hjälper dig att hålla ordning på utrustningen. Det finns även fickor i ryggsäcken och utanpå med dragkedjor (för nycklar, värdesaker). Zenith kan användas med vätskesystem - det finns ett fack inne i ryggsäcken för vätskebehållaren och fäste på axelremmen.

Perfekt storlek
Zeniths volym är 18 liter som vi anser är den perfekta storleken för en längre tur. Den rymmer allt du behöver: mat, vatten, extra kläder, förare och dina anmarschskor. På vägen till och från väggen kan extra utrustning, t.ex. hjäm, fästas på ryggsäcken.

Komfortabel
Ryggsäcken har komfortabel och snabbtorkande vaddering på rygg och axelremmar. Midjebältet är positionerat ovanför selen. Det kan också monteras bort om så önskas. Ryggsäcken har ett starkt bärhandtag för upphängning på standplatser.

Slitstark
DMM har använt lätta och slitstarka material vid tillverkningen av ryggsäcken. Vidare bidrar den slimmade designen till att slitaget på ryggsäcken blir mindre.

Mångsidig
Zenith fungerar också utmärkt som en ryggsäck till boulderutrustningen. Den kan enkelt tryckas in i en ihopfällbar padda. Den kan också användas på fritiden eller arbetet då den rymmer små bärbara datorer och/eller pärmar.